Etusivu | Muumibaby

KOTIMAISET MUUMI BABY -VAIPAT

Muumi Baby -vaipat ovat paras valinta vauvallesi. Vauvan herkkä iho vaatii ihoystävällisen ja imukykyisen vaipan, joka ei sisällä turhia kemikaaleja kuten voiteita, hajusteita tai klooria. Valmistamme ympäristövastuullisia ja ihoystävällisiä Muumi Baby -vaippoja kaikissa kokoluokissa aina vastasyntyneestä taaperoon. Me haluamme varmistaa, että sinäkin voit valita parhaan mahdollisen vaipan omalle lapsellesi.

Tutustu vaippoihin

YMPÄRISTÖ­VASTUULLINEN VALINTA VAUVALLESI

Olemme ensimmäisiä lastenvaippojen valmistajia, joille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki. Joutsenmerkki Muumi Baby -vaipoissamme on meille kuitenkin vain vähimmäisvaatimus, sillä otamme koko tuotteen elinkaaren aikana vastuullisesti kaikki ympäristöasiat huomioon.

  • Luontoa säästävää biohajoavaa materiaalia
  • Hajusteeton ja klooriton
  • Kotimainen valmistus takaa lyhyen kuljetusmatkan kaupan hyllylle
  • Hellä iholle – dermatologisesti testattu

Lue lisää arvoistamme

TARINAMME

Vuonna 1979 perustettu Delipap Oy on suomalainen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi hygieniatuotteita. Vaippojamme kehitetään jatkuvasti suomalaisten vauvojen parhaaksi.

Tutustu tarinaamme

PUUHAA PIKKU-MYYN KANSSA!

Tässä yhdessä sinulle ja lapsellesi mukavaa pientä Muumi-puuhaa – käy kurkkaamassa, mitä hauskaa olemme keksineet.
Vieraile puuhasivuilla

Messuhulinaa

Lapsimessut ovat täällä taas ja Muumi Baby vaipat ovat mukana hulinassa! Osallistu huimaan arvontaan, jossa voit voittaa itsellesi kuukauden vaipat ja muuta mukavaa Muumi-aiheista.

Osallistu Arvontaan!