Arvomme | Vastuullisuus | Muumibaby

Muumi Baby -teippivaipat ja housuvaipat ovat paras valinta lapsellesi.

Ensimmäisestä tuottamastamme vaipasta lähtien, meille on ollut ensiarvoisen tärkeää tarjota käyttäjillemme vain turvallisia, ihoystävällisiä ja ympäristövastuullisia lastenvaippoja. Valmistamme kotimaisia lastenvaippoja jo neljänkymmenen vuoden kokemuksella, ja voimme ylpeinä kertoa, että vaippamme eivät sisällä mitään lisättyjä kemikaaleja, kuten klooria, tuoksuja, hajusteita, glyfosaatteja tai voiteita, jotka voisivat aiheuttaa ihoärsytystä herkälle vauvan iholle. Kaikki vaipoissamme käytetyt materiaalit on valittu tarkkaan, jotta vaipat voidaan hävittää energiajätteen kautta. Vaippojemme ihoystävällisyys, ympäristövastuullinen elinkaari ja loistava suorituskyky tekevät Muumi Baby -vaipoista parhaan valinnan lapsellesi.

Ihoystävällisyys

Vauvan herkkä iho vaatii ihoystävällisen ja imukykyisen vaipan. Teemme kaikkemme, jotta vaippamme ovat sopivia myös mitä herkimmälle iholle. Tästä syystä vaippamme eivät sisällä turhia kemikaaleja kuten hajusteita, dioksiineja, glyfosaatteja, voiteita tai klooria. Vaipoissamme käytetyt materiaalit on tarkkaan valittu ja luotamme luonnonmukaisiin ja pehmeisiin materiaaleihin.

Muumi Baby -vaipat on kehitetty yhteistyössä Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa ja jatkamme tulevaisuudessakin läheistä yhteistyötä. Valmistamme ihoystävällisiä Muumi Baby -vaippoja kaikissa kokoluokissa, aina vastasyntyneestä taaperoon. Me olemme myös Äitejä ja Isiä ja haluamme varmistaa, että sinäkin voit valita parhaan mahdollisen vaipan lapsellesi.

Kotimaisuus

Olemme suomalainen perheyritys ja valmistamme lastenvaippoja lähes neljänkymmen vuoden kokemuksella. Me siis tiedämme yhtä ja toista lastenvaipoista. Me haluamme tarjota parhaan mahdollisen vaipan suomalaisille lapsiperheille, unohtamatta ympäristöämme. Vaippatehtaamme sijaitsee Etelä-Suomessa ja työllistämmekin 70 rautaista hygienia-alan ammattilaista.

Olemme ainoa kertakäyttöisten lastenvaippojen valmistaja Suomessa ja meille on kunnia-asia työllistää suomalaisia ja olla mukana rakentamassa suomalaista hyvinvointia. Vaipoissamme käytetty selluloosa tulee FSC-sertifioiduista suomalaisista havumetsistä, ja on näin täysin dioksiini vapaata. Haluamme tarjota laadukkaita sekä ihoystävällisiä lastenvaippoja, jotka myös täyttävät meille tärkeät ympäristöarvot, sillä supisuomalaiseen tapaan mekin vaalimme ja arvostamme kaunista suomalaista luontoamme!

Turvallisista ja puhtaista raaka-aineista

Valmistamme turvallisia ja iho-ystävällisiä vauvan vaippoja jo neljänkymmenen vuoden kokemuksella. Sillä, mitä laitat vauvasi herkälle iholle on merkitystä. Tämän takia, käytämme vaippamme pääasiallisena imuaineena puhdasta FSC-sertifioitua suomalaista selluloosaa, jota ei ole kloorivalkaistu. Kehitämme vaipoistamme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä, ja käytämme siksi huomattavasti vähemmän suberabsorbentteja kuin monet johtavat brändit, ja vaippamme uusi paranneltu imukyky ja rakenne levittävät kosteuden tasaisesti vaippaan, tehokkuudesta tinkimättä.

Vaipan muut materiaalit, jotka ovat suorassa kosketuksessa vauvan ihon kanssa on valmistettu pehmeästä kasvipohjaisesta materiaalista tai FSC-sertifioiduista kuiduista joilla on nestettä läpäiseviä ja hylkiviä ominaisuuksia. Muumi Baby vaipat ovat huoleton vaihtoehto, sillä kaikki raaka-aineemme täyttävät meille myönnettyjen sertifikaattien tiukat vaatimukset. Vaippamme eivät koskaan sisällä hajusteita, klooria, dioksiinia tai voiteita.

Ympäristövastuu

Ihoystävällisyyden ja kotimaisen valmistuksen lisäksi ympäristön hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Jokapäiväiset valintamme vaikuttavat meidän ja läheistemme ympäristöön ja hyvinvointiin. Me haluamme toimia kuten jokainen muukin ympäristöstään, omasta hyvinvoinnistaan ja läheistensä hyvinvoinnista välittävä henkilö. Tästä syystä otamme toiminnassamme huomioon koko tuotteen elinkaaren ympäristön kannalta, raaka-aine valinnoista aina tuotteen hävittämiseen. Ympäristövastuullisen toimintamme takaavat meille myönnetyt sertifikaatit kuten FSC-sertifikaatti ja Joutsenmerkki. Näiden asettamat kriteerit ovat meille vain minimivaatimus, ja otammekin ympäristövaikutukset huomioon laajemmassa mittakaavassa. Yhdessä me rakennamme parempaa tulevaisuutta ja pienillä arkisilla päätöksillä voimme rakentaa ympäristön kannalta paremman huomisen.

 

production-chain-icon-1.png

Valmistuksessa käytämme vain puhtaita raaka-aineita. Pääraaka-aineemme on FSC-sertifioitu kotimaisista havumetsistä peräisin oleva selluloosa, jota ei ole kloorivalkaistu. Vaippamme ovat dioksiinittomia ja glyfosaatittomia.

production-chain-icon-2.png

Tuotannostamme ei mene lainkaan jätettä kaatopaikalle, vaan kaikki tuotantojäte kierrätetään tai poltetaan energiaksi. Pyrimme myös lisäämään biohajoavien raaka-aineiden osuutta vaipassamme ja kehittämään tuotteitamme entistä ympäristöystävällisemmiksi.

production-chain-icon-3.png

Käytämme ainoastaan sertifioitua, vanhalla vesivoimalla tuotettua sähköä, josta ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä.

production-chain-icon-4.png

Kotimainen valmistus takaa lyhyen matkan kaupan hyllylle, ja minimoi kuljetuksesta aiheutuvia päästöjä jotka ovat iso osa tuotteen päästöistä.

production-chain-icon-5.png

Tiesitkö että vaippojemme pakkaus on 100% biohajoava? Biohajoavan pakkauspussin voi hyödyntää vaikka biojätepussina.

production-chain-icon-6.png

Otamme koko tuotteen elinkaaren aikana vastuullisesti kaikki ympäristöasiat huomioon aina tuotteen valmistuksesta itse tuotteen hävittämiseen. Muumi Baby vaipat ovat tutkitusti turvallinen valinta vauvallesi.