Arvot | Muumibaby

Muumi Baby -teippivaipat ja housuvaipat ovat paras valinta lapsellesi.

Ensimmäisestä tuottamastamme vaipasta lähtien, meille on ollut ensiarvoisen tärkeää tarjota käyttäjillemme vain turvallisia, ihoystävällisiä ja ympäristövastuullisia lastenvaippoja. Olemme valmistaneet kotimaisia lastenvaippoja lähes neljäkymmentä vuotta ja voimme ylpeinä kertoa, että vaippamme eivät sisällä mitään lisättyjä kemikaaleja, kuten klooria, tuoksuja tai voiteita, jotka voisivat aiheuttaa ihoärsytystä herkälle vauvan iholle. Vaipoissamme käytetyt materiaalit on valittu tarkkaan, jotta vaipat voidaan hävittää energiajätteen kautta. Vaippojemme ihoystävällisyys, ympäristövastuullinen elinkaari ja loistava suorituskyky tekevät Muumi Baby -vaipoista parhaan valinnan lapsellesi.

Ihoystävällisyys

Vauvan herkkä iho vaatii ihoystävällisen ja imukykyisen vaipan. Teemme kaiken voitavamme, jotta meidän vaippamme ovat sopivia myös mitä herkimmälle vauvan iholle. Tästä syystä vaippamme eivät sisällä turhia kemikaaleja kuten voiteita, hajusteita tai klooria. Vaipoissamme käytetyt materiaalit on tarkkaan valittu ja luotammekin luonnonmukaisiin ja pehmeisiin materiaaleihin. Meidän Muumi Baby -vaipat on kehitetty yhteistyössä Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa ja tulemme jatkamaan tulevaisuudessakin tätä läheistä yhteistyötä. Valmistamme ympäristövastuullisia ja ihoystävällisiä Muumi Baby -vaippoja kaikissa kokoluokissa aina vastasyntyneestä taaperoon. Me olemme myös Äitejä ja Isiä ja haluamme varmistaa, että sinäkin voit valita parhaan mahdollisen vaipan omalle lapsellesi.

Kotimaisuus

Olemme suomalainen perheyritys ja valmistamme lastenvaippoja lähes neljänkymmen vuoden kokemuksella. Me siis tiedämme yhtä ja toista lastenvaipoista. Me haluamme tarjota parhaan mahdollisen vaipan suomalaisille lapsiperheille, unohtamatta ympäristöämme. Vaippatehtaamme sijaitsee Etelä-Suomessa ja työllistämmekin 70 rautaista hygienia-alan ammattilaista. Tällä hetkellä olemme ainoa kertakäyttöisten lastenvaippojen valmistaja Suomessa ja meille on kunnia-asia työllistää suomalaisia ja siten olla mukana rakentamassa suomalaista hyvinvointia. Samalla haluamme tietenkin tarjota laadukkaita sekä ihoystävällisiä lastenvaippoja, jotka myös täyttävät meille tärkeät ympäristöarvot. Supisuomalaiseen tapaan mekin vaalimme ja arvostamme kaunista suomalaista luontoamme!

Ympäristövastuu

Ihoystävällisyyden ja kotimaisen valmistuksen lisäksi ympäristön hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Jokapäiväiset valintamme vaikuttavat meidän ja läheistemme ympäristöön ja hyvinvointiin. Me haluamme toimia kuten jokainen muukin ympäristöstään, omasta hyvinvoinnistaan ja läheistensä hyvinvoinnista välittävä henkilö. Tästä syystä otamme toiminnassamme huomioon koko tuotteen elinkaaren ympäristön kannalta, raaka-aine valinnoista aina tuotteen hävittämiseen. Ympäristövastuullisen toimintamme takaa myös meille myönnetty Joutsenmerkki. Joutsenmerkin kriteerit ovat meille kuitenkin vain minimivaatimus ja otammekin ympäristövaikutukset huomioon laajemmassa mittakaavassa. Yhdessähän me rakennamme parempaa tulevaisuutta ja pienillä arkisilla päätöksillä voimme rakentaa ympäristön kannalta paremman huomisen.

 

production-chain-icon-1.png

Valmistuksessa käytämme vain puhtaita raaka-aineita. Pääraaka-aineemme on kotimainen, sertifioiduista metsistä tuotettu selluloosa, jota ei ole kloorivalkaistu.

production-chain-icon-2.png

Tuotannostamme ei mene lainkaan jätettä kaatopaikalle, vaan kaikki tuotantojäte kierrätetään tai poltetaan energiaksi.

production-chain-icon-3.png

Käytämme ainoastaan sertifioitua, vanhalla vesivoimalla tuotettua sähköä, josta ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä.

production-chain-icon-4.png

Kotimainen valmistus takaa lyhyen matkan kaupan hyllylle.

production-chain-icon-5.png

Biohajoavan pakkauspussin voi hyödyntää biojätepussina.

production-chain-icon-6.png

Otamme koko tuotteen elinkaaren aikana vastuullisesti kaikki ympäristöasiat huomioon.