Entistäkin tehokkaampi ja ekologisempi Muumi Baby housuvaippa | Muumibaby

Entistäkin tehokkaampi ja ekologisempi Muumi Baby housuvaippa

Olemme valmistaneet kotimaisia lastenvaippoja jo 40:n vuoden ajan, vuodesta 1979. Aina vaipanvalmistuksemme alkuajoista lähtien meille on ollut ensisijaisen tärkeää valmistaa iho- ja ympäristöystävällisiä vaippoja, tinkimättä niiden tehokkuudesta. Kotimaisena toimijana tavoitteemme on ollut mahdollisimman vastuullisen ja ympäristöystävällisen lastenvaipan kehittäminen ja valmistaminen.

Vähemmän raaka-ainetta, vähemmän kuormitusta ympäristölle

Nyt olemme Muumi Baby housuvaipoissa ottaneet käyttöön aivan uudenlaisen imuaineen, joka on huomattavasti entistään tehokkaampi. Koska vaippa imee tehokkaammin, olemme myös pystyneet vähentämään raaka-aineen määrää.

Uusissa Muumi Baby housuvaipoissa olemme vähentäneet 1-2 grammaa raaka-aineen määrää vaippaa kohden. Vaikka määrä voi tuntua hyvinkin pieneltä yhtä vaippaa kohden, koko tuotantoketjussa se tarkoittaa merkittävää säästöä ympäristölle.

Nyt Muumi Baby housuvaippa on siis paitsi entistäkin tehokkaampi myös ekologisempi, joka näkyy konkreettisesti pienempinä CO2 päästöinä. Lisäksi uuden imuaineen pallomaisen rakenteen ansiosta, vaippa tuntuu entistäkin pehmeämmältä vaikkakin samalla ohuemmalta.

Ja voimme ylpeinä todeta uudistetun Muumi Baby housuvaipan olevan tehokkain ja ekologisin koskaan valmistamamme housuvaippa.