Etusivu | Vaipat | Teippivaipat ja Housuvaipat | Muumibaby

NYT SAATAVANA UUSI MUUMI BABY KOKO 4 HOUSUVAIPPA!

Odotettu ja toivottu Muumi Baby Walkers -housuvaippa koko 4 on nyt saatavana kaupoissa ympäri Suomen. Housuvaippa 4 sopii noin 7-11 kg lapselle. Muumi Baby Walkers 4 -malliin on lisätty erityisjoustot myös haaraosaan, joka takaa paremman istuvuuden lapsen liikkumisen aikana. Niin kuin kaikki ihanat Muumi Baby -vaipat, myös tämä uusi vaippamalli on valmistettu Suomessa. Muumi Baby -vaippamme ovat sekä Joutsen- että allergiamerkittyjä eivätkä sisällä turhia kemikaaleja ja on siksi turvallinen valinta lapsellesi.

Tutustu koko Muumi Baby -valikoimaan

KOTIMAISET MUUMI BABY -VAIPAT

Muumi Baby -vaipat ovat paras valinta vauvallesi. Vauvan herkkä iho vaatii ihoystävällisen ja imukykyisen vaipan, joka ei sisällä turhia kemikaaleja kuten voiteita, hajusteita tai klooria. Vaippamme ovat turvallinen valinta vauvallesi sillä ne ovat varmasti vapaita myös dioksiinista, glyfosaateista ja aromaattisista hiilivedyistä. Valmistamme ympäristövastuullisia ja ihoystävällisiä Muumi Baby -vaippoja kaikissa kokoluokissa aina vastasyntyneestä taaperoon. Löydä pehmeä ja imukykyinen teippivaippa vastasyntyneelle tai joustava ja varma housuvaippa jo kävelyä harjoittelevalle lapselle – me haluamme varmistaa, että sinä voit valita parhaan mahdollisen vaipan omalle lapsellesi.

Tutustu vaippoihin

YMPÄRISTÖ­VASTUULLINEN VALINTA VAUVALLESI

Olemme ensimmäisiä lastenvaippojen valmistajia, joille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki. Joutsenmerkki vaipoissamme on meille kuitenkin vain vähimmäisvaatimus, sillä huomioimme kaikki ympäristövaikutukset aina vaipan valmistamisesta kierrättämiseen.

  • Ekologiset teippivaipat ja housuvaipat
  • Luontoa säästävää biohajoavaa materiaalia
  • Hajusteeton, tuoksuton, voiteeton ja klooriton
  • Kotimainen valmistus minimoi kuljetuksesta aiheutuvat päästöt
  • FSC-sertifioidusta, kloorivalkaisemattomasta kotimaisesta selluloosasta
  • Täysin ilman dioksiinia, glyfosaattia, formaldehydia ja muita mahdollisesti haitallisia ainesosia
  • Hellä iholle – dermatologisesti testattu

Tutustu arvoihimme

TARINAMME

Delipap Oy on suomalainen perheyritys, joka on valmistanut ympäristöystävällisiä teippi- ja housuvaippoja jo 40 vuoden kokemuksella. Me olemme äitejä ja isiä ja kehitämme vaippojamme jatkuvasti pienten vauvojen tarpeisiin.

Tutustu tarinaamme

Väritä Pikku Myyn kanssa

Tässä sinulle ja lapsellesi mukavaa pientä Muumi-puuhaa – käy kurkkaamassa, mitä hauskaa Pikku-Myy on keksinyt

Vieraile puuhasivuilla

PARAS VALINTA VAUVALLESI

Me emme vain sano olevamme turvallinen ja paras valinta vauvallesi, vaan myös vaipoillemme myönnetyt sertfikaatit ja ne myöntänyt kolmas taho tunnustaa sen. Aina ensimmäisestä valmistamastamme vaipasta lähtien meille on ollut ensisijaisen tärkeää valmistaa iho- ja ympäristöystävällisiä vaippoja, tinkimättä niiden tehokkuudesta.

Tutustu Muumi Baby vaippojen sertifikaatteihin