Hellät vauvan hoitotuotteet | Muumibaby

Hoitotuotteet

Suoja-
alusta
Helmi Baby

Kotimainen Helmi Baby suoja-alusta on ainutlaatuinen ja monikäyttöinen tuote lastenhoitoon. Tämä kertakäyttöinen ja imevä suoja on aina puhdas ja hygieeninen lisäapu vaipanvaihtoon kodin ulkopuolella liikuttaessa. Helmi Baby suoja-alusta sopii myös erinomaisesti sängynsuojaksi lapsen kuivaksi opettelun yhteydessä. Lisäksi suojaksi myös hoitopöydälle, rattaisiin, turvaistuimeen ja autoon sekä tarpeellinen apu askartelusuojaksi isommille lapsille. Suojan koko: 58 x 60 cm.

Liivin-
suojat
Helmi Baby

Kotimainen, anatomisesti muotoiltu Helmi Baby liivinsuoja käytettäväksi imetysten välillä. Helmi Baby liivinsuoja on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, ensimmäisenä liivinsuojana Suomessa! Aito luonnonkuitupinta on pehmeä ja hellä iholle. Hengittävä tausta päästää lävitseen ilman, mutta ei rintamaitoa - näin tuote ei haudo herkkää ihoa. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Kompostoituva.

Puhdistus-
pyyhe
Helmi Baby

Sottaiset suut ja tahmaiset tassut ovat lapsiperheen arkipäivää! Arjen sujuminen on usein varusteista kiinni. Helmi Baby -puhdistuspyyhkeellä estät äkillistä sotkua aiheuttamasta lisää harmia. Autossa, veneessä, vaunuissa, hoitopöydällä tai matkalla pyyhkäiset sillä lapsen vaikka päästä varpaisiin. Suomalainen Helmi Baby -puhdistuspyyhe on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Siksi se on ihanteellinen käyttää myös herkille ja intiimeille ihoalueille. Se sisältää rauhoittavaa aloe veraa ja kosteuttavaa glyseriiniä. Ja kuten kaikki Helmi Baby -tuotteet, tämäkään ei sisällä hajusteita tai väriaineita.

Ruoka-
lappu
Helmi Baby

Kertakäyttöiset ja hygieeniset Helmi Baby -ruokalaput sopivat ruokailuun kotona ja matkalla. Ruokalapuissa on tasku, joka kerää tippuvat murut ja muut sotkut pitäen lapsen vaatteet puhtaina. Ruokalaput ovat sopivia kaikenkokoisille lapsille. Ruokalappu kiinnitetään tarroilla lapsen vaatteisiin hartioiden selkäpuolelle.

Hellävaraiset Helmi Baby hoitotuotteet

Suomen ainoa kertakäyttöisten lastenvaippojen, Muumivaippojen valmistaja Delipap on suunnitellut Helmi Baby tuotteet lapsiperheen päivittäiseen hygieniaan, sekä vauvalle että äidille. Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa yhteistyössä kehitetyt tuotteet ovat turvallisia myös herkälle iholle. Sarjassa on neljä hyödyllistä joka päivän hoitotuotetta: Suoja-alustat, Liivinsuojat, Puhdistuspyyhkeet ja Ruokalaput.

ANNA MEILLE PALAUTETTA

Helmi Baby tuotteiden takana on suomalainen perheyritys Delipap oy, joka on Suomen ainoa kertakäyttöisten lastenvaippojen ja kuukautissuojien valmistaja. Hygieeniset ja monikäyttöiset Helmi Baby tuotteet ovat korvaamaton apu arjessa niin kotona kuin matkoilla. Helmi Baby Suoja-alustat, Liivinsuojat ja Puhdistuspyyhkeet ovat Joutsenmerkittyjä ja kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

YMPÄRISTÖVASTUULLINEN VALINTA VAUVALLESI

 • Olemme ensimmäisiä lastenvaippojen valmistajia, joille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki. Joutsenmerkki vaipoissamme on meille kuitenkin vain vähimmäisvaatimus, sillä huomioimme kaikki ympäristövaikutukset aina vaipan valmistamisesta kierrättämiseen.
  • Luontoa säästävää biohajoavaa materiaalia
  • Hajusteeton, tuoksuton, voiteeton ja klooriton
  • Kotimainen valmistus takaa lyhyen kuljetusmatkan kaupan hyllylle
  • FSC-sertifioidusta kotimaisesta selluloosasta
  • Hellä iholle – dermatologisesti testattu

Lue lisää arvoistamme