Hellät vauvan hoitotuotteet | Muumibaby

Hoitotuotteet

Suoja-
alusta
Helmi Baby

Kotimainen Helmi Baby suoja-alusta on ainutlaatuinen ja monikäyttöinen tuote lastenhoitoon. Tämä kertakäyttöinen ja imevä suoja on aina puhdas ja hygieeninen lisäapu vaipanvaihtoon kodin ulkopuolella liikuttaessa. Helmi Baby suoja-alusta sopii myös erinomaisesti sängynsuojaksi lapsen kuivaksi opettelun yhteydessä. Lisäksi suojaksi myös hoitopöydälle, rattaisiin, turvaistuimeen ja autoon sekä tarpeellinen apu askartelusuojaksi isommille lapsille. Suojan koko: 58 x 60 cm.

Puhdistus-
pyyhe
Helmi Baby

Sottaiset suut ja tahmaiset tassut ovat lapsiperheen arkipäivää! Arjen sujuminen on usein varusteista kiinni. Helmi Baby -puhdistuspyyhkeellä estät äkillistä sotkua aiheuttamasta lisää harmia. Autossa, veneessä, vaunuissa, hoitopöydällä tai matkalla pyyhkäiset sillä lapsen vaikka päästä varpaisiin. Suomalainen Helmi Baby -puhdistuspyyhe on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Siksi se on ihanteellinen käyttää myös herkille ja intiimeille ihoalueille. Se sisältää rauhoittavaa aloe veraa ja kosteuttavaa glyseriiniä. Ja kuten kaikki Helmi Baby -tuotteet, tämäkään ei sisällä hajusteita tai väriaineita.

Ruoka-
lappu
Helmi Baby

Kertakäyttöiset ja hygieeniset Helmi Baby -ruokalaput sopivat ruokailuun kotona ja matkalla. Ruokalapuissa on tasku, joka kerää tippuvat murut ja muut sotkut pitäen lapsen vaatteet puhtaina. Ruokalaput ovat sopivia kaikenkokoisille lapsille. Ruokalappu kiinnitetään tarroilla lapsen vaatteisiin hartioiden selkäpuolelle.