Kampanja | Muumibaby

Osallistu ja voita koko perheen kylpyläviikonloppu!

Osallistu Muumi Baby Megabag Instagram kilpailuun ja voita koko perheen kylpyläviikonloppu Holiday Club kylpylähotellissa! Kilpailuun voit osallistua julkaisemalla omalla julkisella Instagram-tililläsi kuvan kuinka Muumi Baby Megabag kestokassi kulkee juuri teidän perheen arjessa kesän riennoissa! Muista lisätä kuvan yhteyteen tunniste #muumibabymegabag.

Lue säännöt

Muumi Baby Megabag Instagram-kuvakilpailun säännöt

Muumi Baby Megabag -kuvakilpailun viralliset säännöt. Osallistu kilpailuun Instagram-kuvapäivityksellä tunnisteella #muumibabymegabag 24.6.-31.8.2019 välisenä aikana.

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ:
Kilpailun ja siihen liittyvät palkinnot järjestää Delipap Oy, johon viitataan jäljempänä nimellä ”Järjestäjä”.

OSALLISTUMISKELPOISUUS JA OSALLISTUMINEN KILPAILUUN:
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien yrityksen työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.
Osallistuminen tapahtuu Instagram-palvelussa lisäämällä kuva, kuinka kassi kulkee perheesi mukana kesän touhuissa ja liittämällä siihen hashtag #muumibabymegabag.
Huomioithan, että osallistuvan kuvan tulee olla nähtävillä kaikille Instagram käyttäjille.
Kilpailijan mahdollisuutta osallistua kilpailuun useammalla eri kuvalla ei ole rajoitettu.
Osallistujalla täytyy olla täydet oikeudet kuvaan, jonka hän kilpailuun lähettää. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta kuvat, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa, sekä kuvat, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kilpailun luonnetta.
Mikäli kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arvonnan todennäköisyyksien muuttamiseksi.
Voittajien nimet ja kilpailuun lähetetty kuva voidaan julkaista Järjestäjän internet-sivuilla, Facebookissa ja uutiskirjeessä.
Muualla kuin Instagramissa ja sieltä saadussa kuvavirrassa käytettävät kuvat pyydetään erikseen kuvaajilta Järjestäjän käyttöön.

PALKINTO:
Kilpailun palkinto on kylpyläviikonloppu Holiday Club kylpylähotellissa koko perheelle (2 aikuista + enintään 4 lasta). Voittajalla on mahdollisuus vaikuttaa Holiday Club kylpylähotellin valintaan. Matkat eivät sisälly palkintoon. Järjestäjän raati valitsee voittajan kaikkien osallistujien kesken.
Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voittajan julkistuksesta, voidaan tilalle valita uusi voittaja. Voittajalle ilmoitetaan voitaosta Instagramissa yksityisviestillä. Käyttämätöntä palkintoa ei korvata eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä vastaa palkintojen arpajaisveroista. Voittajien nimet  voidaan julkaista Järjestäjän internet-sivuilla, Facebookissa ja uutiskirjeessä.

SÄÄNTÖJEN HYVÄKSYMINEN JA MUUTOSOIKEUS:
Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat hyväksyvät nämä kilpailun viralliset säännöt. Järjestäjällä on oikeus tarpeen vaatiessa muuttaa näitä sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU:
Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
Palkinnon voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.
Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

INSTAGRAMIN VASTUUVAPAUS:
Kilpailu ei ole millään tavoin Instagramin rahoittama, tukema tai ylläpitämä.

HENKILÖTIEDOT:
Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet- ja Instagram-sivuilla.
Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

Sulje