Ekologinen valinta | Muumibaby

Yrityksemme tärkeimpiä arvoja ovat suomalainen laatu, ihoystävällisyys ja vastuu ympäristöstä. Muumi Baby -vaipan valmistuksessa käytetään ainoastaan kotimaista, täysin biohajoavaa selluloosaa. Selluloosaan käytettävää puuraaka-ainetta ei hakata vanhoista metsistä, vaan sertifioiduista metsistä, joissa ei tehdä isoja avohakkuita. Sellun valkaisussa ei käytetä lainkaan kloorikemikaaleja, vaan ainoastaan ympäristöystävällistä happea. Delipap käyttää ainoastaan sertifioitua, vesivoimalla tuotettua sähköä. Vesivoima on uusiutuvaa energiaa, josta ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä.

Muumi Baby -vaippojen valmistuksesta ei mene jätettä kaatopaikalle, vaan kaikki tuotantojäte kierrätetään tai poltetaan energiaksi. Tuotannostamme ei aiheudu päästöjä ympäristöön tai vesistöihin, sekä tuotantoprosessissa syntyvä lämpö käytetään tuotantohallin lämmittämiseen. Lisäksi kotimaisen vaipan kuljetusmatka kaupan hyllylle on huomattavasti lyhyempi kuin ulkomaisella vaipalla. Muumi Baby -vaipan pakkaus on luontoa säästävää biohajoavaa materiaalia, jonka voit käyttää uudelleen biojätepussina.

Pohjoismainen ympäristömerkki tuotteissamme takaa sen, että Muumi Baby vaipat on valmistettu mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittaen.

production-chain-icon-1.png

Valmistuksessa käytämme vain puhtaita raaka-aineita.
Pääraaka-aineemme on kotimainen, sertifioiduista metsistä tuotettu selluloosa, jota ei ole kloorivalkaistu.

production-chain-icon-2.png

Tuotannostamme ei mene lainkaan jätettä kaatopaikalle, vaan kaikki tuotantojäte kierrätetään tai poltetaan energiaksi.

production-chain-icon-3.png

Käytämme ainoastaan sertifioitua, vanhalla vesivoimalla tuotettua sähköä, josta ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä.

production-chain-icon-4.png

Kotimainen valmistus takaa lyhyen matkan kaupan hyllylle.

production-chain-icon-5.png

Biohajoavan pakkauspussin voi hyödyntää biojätepussina.

production-chain-icon-6.png

Otamme koko tuotteen elinkaaren aikana vastuullisesti kaikki ympäristöasiat huomioon.