Yösyöttö | Muumibaby

Voita Vuoden Vaipat

Osallistu ja Voita
Vuoden Vaipat!

Lapsiperheen huiske ja hulina voi olla välillä raskasta, mutta kyllä Äitinä tai Isänä olo on maailman paras ja palkitsevin työ! Osallistu Muumi Baby ja Yösyöttö-elokuvan Instagram kilpailuun ja voita vuoden vaipat tai leffalippuja Yösyöttö-elokuvaan. Kilpailuun voit osallistua julkaisemalla omalla julkisella Instagram-tililläsi kuvan teidän perheen tavallisen arjen huiskeesta ja hulinasta #muumibabyyösyöttö tunnisteella.

Lue säännöt

Muumibaby Instagramissa

Muumi Baby yösyöttö –kampanjan säännöt

Muumi Baby Yösyöttö-kilpailun #muumibabyyösyöttö viralliset säännöt. Osallistu kilpailuun Instagram-kuvapäivityksellä tunnisteella #muumibabyyösyöttö 1.10. – 30.11.2017 välisenä aikana.

JÄRJESTÄJÄ: Kilpailun järjestää Muumi Baby. Kilpailu ei ole Instagramin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Instagramiin.

KILPAILUAIKA ja OSALLISTUMINEN: Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla kilpailuaiheisen kuvan omalla julkisella Instagram-tilillään käyttäen kilpailun tunnistetta #muumibabyyösyöttö. Jokainen voi osallistua max. 5:llä eri kuvalla. Kilpailuaika 1.10.-30.11.2017. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita osallistumisia ei oteta huomioon. Tunnusta käyttämällä osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

VOITTAJAN VALINTA: Muumi Babyn -tiimi arpoo kilpailun voittajan. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja. Järjestäjän työntekijät, kilpailun yhteistyökumppaneina toimivien yritysten työntekijät, kilpailun järjestelyissä osallisena olleiden yritysten työntekijät ja edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

PALKINNOT: Voittaja saa pääpalkinnoksi (1 kpl) vuoden vaipat yhdelle lapselleen (arvo n.500 €). Pääpalkinto arvotaan kilpailuajan päätyttyä. Lisäksi arvotaan 20 kpl 2 hengen leffalippupakettia (arvo 27 €). Leffalippupalkinnot arvotaan: 10 kpl 30.10.2017 ja 10 kpl 30.11.2017. Palkintoja ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

ARPAJAISVERO: Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU: Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

HENKILÖTIEDOT: Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet- ja Instagram-sivuilla. Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

Sulje