Hellät vauvan hoitotuotteet | Muumibaby

Vårdprodukter

SKYDDS­-
UNDERLAG
Helmi Baby

Det inhemska Helmi Baby skyddsunderlaget är en unik och mångsidig produkt för barnskötsel. Engångsunderlaget har god uppsugningsförmåga och är alltid ren och hygienisk för t.ex. blöjbyte utanför hemmet. Helmi Baby Skyddsunderlaget passar utmärkt även som skydd för sängen då barnet lär sig bli torrt. Dessutom kan man använda den till att skydda skötbord, vagnar, sitters och bilstolar samt som skydd då större barn pysslar. Skyddets storlek är 58 x 60 cm.

AMNINGS­-
KUPOR
Helmi Baby

Den inhemska, anatomiskt formade Helmi Baby amningskupan lämpar sig för att användas mellan amningar. Helmi Baby är den första amningskupan i Finland som är tillverkad i samarbete med Allergi-, Hud- och Astmaförbundet. Ytan består av äkta naturfiber och är mjuk och skonsam mot huden. Kupan andas och släpper igenom luft, men inte bröstmjök, på så sätt är den skonsam mot den känsliga huden. Den innehåller varken parfym eller färgämnen. Kompostbar.

HAKLAPP

Helmi Baby

Hygieniska engångshaklappen Helmi Baby passar att användas både hemma och på resor. Haklappen har en ficka dit smulor och övrig smuts samlas så att barnets kläder hålls rena. Haklappen passar barn i alla åldrar. Haklappens fästs med tejp i barnets kläder på insidan av axlarna.

RENGÖRINGS­-
SERVETT
Helmi Baby

Smutsiga munnar och kladdiga fingrar är barnfamiljens vardag! En välfungerande vardag hänger ofta på utrustningen. Med hjälp av Helmi Baby rengöringsservetterna hindrar du klott från att bli ett problem. Du rengör barnet med hjälp av dem i bilen, båten, vagnen, på skötbordet eller på resor. Helmi Baby rengöringsservetten är inhemsk och den är tillverkad i samarbete med Allergi-, Hud- och Astmaförbundet. Därför är den idealisk att användas på sköra och intima hudpartier. Den innehåller lugnande aloe vera och fuktgivande glyserin. Och som alla Helmi Baby –produkter innehåller den varken parfym eller färgmedel.